Ne Ljuti Se Covece Igrica

Posted on by

Društvena igra čovječe ne ljuti se. Velika kolekcija besplatnih online igara čovječe ne ljuti se. Auto Serial No. Superman Vs Aliens Download there. Igrajte najbolje igre čovječe ne ljuti se besplatno. Covjece ne ljuti se Igrice online, igrajte flash igre Igrice online, igrajte flash igre - Online Igre i Igrice ima: akcione igrice, pucacke igre, puzzle slagalice.

Covece ne ljuti se je jednostavna igra na tabli za dva do cetiri igraca. ( pc igrica Covece ne ljuti se je za jednog igraca, koji igra protiv tri racunarska protivnika ) Svaki igrac baca kockicu, zatim za toliko polja pomera figuricu, igrac koji u toku igre dobije sesticu ima pravo da igra ponovo, ili ima pravo da novu figuricu ubaci u igru. Igraci se trkaju da svojim figuricama sto pre stignu do kucice, Igrac koji prvi stigne da sve cetiri figurice dovede u kucicu je pobednik igre.

Kada stanete na polje na kojem se nalazi protivnicka figurica, smatra se da je protivnicka figurica 'pojedena' ( figurica se vraca se u pocetnu kucicu ) odatle i naziv igre Covece ne ljuti se!

Ne Ljuti Se Covece IgraNema Ljutis